Waar speelt CéCé?

Zondag 16 februari. Hotel Zeezicht - Harlingen

Optreden aan de haven in Harlingen. Hotel Zeezicht; gastvrij en gezellig. Drankje, hapje en lekkere muziek. Gratis entree. We spelen van ±15 uur tot ±18 uur.

Zondag 15 maart. Hotel Zeezicht - Harlingen

Muziek met uitzicht op het Wad op 15 maart 2020. Het aloude en bekende etablissement hotel Zeezicht van de familie Postma biedt ons en jullie gastvrijheid. Drankje, hapje en lekkere muziek. Gratis entree. We spelen van ±15 uur tot ±18 uur. We blijven daarna eten, jullie ook?

Zaterdag 28 maart. Het Veerhuys - Bolsward

CéCé live in het centrum van Bolsward. In, misschien wel de gezelligste zaak van deze Elfstedenstad: stadscafé het Veerhuys. Kom je ook?

Zondag 26 april. Badmeester Keimpe - Balk

We staan al voor de derde keer in deze fantastische tent: Badmeester Keimpe (Balk) aan het Slotermeer! Kom langs en blijf (net als wij) erna een hapje eten!

Vrijdag 5 juni. Luisteren op Locatie - IJlst

CéCé is op vrijdag 5 juni 2020 van de partij op de 7e editie van Luisteren Op Locatie in IJlst. Drie bands/artiesten. Drie locaties. Het publiek wordt beweegt zich naar de drie optredens die plaatsvinden op verrassende plekken.

25 & 26 september. SamenLoop voor Hoop Sneek Súdwest-Fryslân.

Optreden (tijd nader te bepalen) tijdens de 2e SamenLoopVoorHoop Sneek SúdwestFryslân op het Veemarktplein in Sneek. De SamenLoop duurt van vrijdag 25 september 18 uur tot zaterdag 26 september 18 uur.

Zondag 29 november. Badmeester Keimpe - Balk

Op 29 november verzorgt CéCé het maandelijkse Lazy Sunday-afternoon-concert in Badmeester Keimpe aan het Slotermeer in Balk. Kom je langs? Welkom!

Past gigs

Optredens CéCé in het verleden
Bezig met laden